Sabtu, 13 Januari 2018

RESTART ENERGY - " Der führende globale Energieanbieter werden "

Image result for restart energy bounty

Ce este reluarea energiei ?

Restart Energy, cunoscută și sub numele de RED (Restart Energy Democracy) este o companie energetică din România. Compania este furnizorul de energie numărul unu în țară și își propune să crească la nivel global acum.

Acesta nu este un început, dar compania care furnizează 20 de milioane de dolari până în 2017 în România.

Acum, Restart Energy a inițiat extinderea proiectului pentru a utiliza criptocurrency pentru a plăti pentru energie. Un proces care va crea un ecosistem în care oamenii vor fi în măsură să plătească pentru utilizarea energiei (și numai), prin utilizarea kriptocurrency.

Acest proiect a fost recunoscut ca un furnizor de lider independent de energie și a doua poziție în furnizarea de energie în România într-o piață liberalizată.

Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea și implementarea acestei platforme globale de energie, care va utiliza toate avantajele unei tehnologii ritm rapid blockchain de a democratiza sectorului, a scăpa de birocrația, pentru a reduce o parte din costul operației. , Contribuind astfel la elibera de capital, economisind bani de utilizator, ajutând micii producători locali sunt tot mai mult și să cumpere ceea ce am nevoie direct de la producător.

Conform multor previziuni, cererea mondială de energie în 2030 se va dubla. Cu toate acestea, multe țări încă mai au resurse limitate, și datorită acestei platforme, această problemă va fi rezolvată, pentru că fiecare cetățean pe pământ va avea acces deplin la și protejate împotriva fraudei.

Care sunt principalele obiective ale acestui proiect
  • să colecteze o investiție de 50 milioane USD pentru dezvoltarea ulterioară și pentru a ajunge pe piața mondială;
  • să crească afacerile cu amănuntul în domeniul energiei până în 2022, cu asistență în favoarea francizei în 45 de țări cu o piață dereglementată care va reprezenta aproximativ 70% din totalul țărilor.

PLATFORM RESTART ENERGY


Platforma RED este o platformă în care utilizatorii (și clienții din Restart Energy) se pot conecta și pot tranzacționa (cumpăra) să vândă P2P (peer-to-peer) direct, într-un mod descentralizat și ușor de utilizat. Utilizatorii pot avea acces la serviciul Restart Energy, pot primi și utiliza electricitate.

RED-P este o platformă globală descentralizată de furnizare a energiei. Consumatorii și producătorii se angajează să utilizeze RED-P pentru a avea acces la
  1. furnizarea de energie la nivel mondial
  2. smart wifi meter
  3. dispozitiv de predicție watt
  4. schimb de energie peer-to-peer (P2P)
  5. Primești certificatul verde
Caracteristicile inovatoare ale RED-P includ :
  • Fiecare utilizator înregistrat poate cumpăra sau vinde de la alți utilizatori înregistrați
  • Unii consumatori sunt, de asemenea, generatori (de exemplu, energia eoliană / solară), deoarece centralele electrice mari (gaze, cărbune, nucleare) sunt înlocuite cu mii de generatori de consumatori.
  • P2P: Toate părțile din ecosistemul nostru pot face schimburi între ele.
  • Consumatorii vor primi un certificat standard verde pentru Restart Energy pentru utilizarea energiei regenerabile.
Cu această nouă platformă, anticipăm că companiile energetice se vor adapta la noua economie. Companiile energetice vor începe să plătească facturile la energie în tokenuri, deoarece va exista o piață pentru jetoanele și valorile asociate acestora.

În cele din urmă, RED-P va crește concurența pe piața energiei electrice. De exemplu, cu modelul nostru, consumatorii vor putea să-și "schimbe automat" furnizorii de energie la fiecare 30 de zile. Sistemul va livra contracte de consum la fiecare 30 de zile fără a se asigura o piață mai competitivă și prețuri de piață reflectate.

CUM SUNT DE LUCRU

Tokenul RED MegaWatt este un token digital criptografic cu valoare adăugată, emis de Restart Energy, folosind tehnologia blocurilor, în scopul stocării energiei care va conecta tokenul cu compania în sine. Acest lucru se va realiza grație noilor servicii oferite de Restart Energy în întreaga lume, platforma RED.

VIZIUNEA NOASTRA SI MISIUNEA

Vă imaginăm o lume durabilă și plină de viață în care energia accesibilă este creată și consumată de oricine. Misiunea noastră este să devenim un lider mondial în furnizarea de energie, inovând și democratizând sectorul.

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Restart Energy se angajează să atingă următoarele obiective :

  • Creșteți 30 de milioane de dolari pentru a finaliza dezvoltarea RED și a crește la nivel global
  • Extindeți activitatea de vânzare cu amănuntul a energiei prin franciză în +45 de țări cu piețe de dereglementare, reprezentând 70% din consumul energetic mondial până în 2022.
PICTURE RED TOKEN


MegaWatt RED Token (MWAT) este primul simbol susținut de oportunități reale de energie și de afaceri. Dovada va acționa ca o baterie, colectând energia lunară furnizată de producători și furnizori de energie regenerabilă, ca un cost pentru a accesa platforma RED. Cantitatea de energie stocată în fiecare Token RED MegaWatt va continua să crească orele suplimentare.

Vom genera aproximativ 500 de milioane de MegaWatt REDWERTY. Acest preț se poate modifica până se începe Pre-ICO. Acest raport va fi ajustat pentru a crea un Token RED MegaWatt pentru $ 0.1 dolari (10 US centi).

Hasil gambar untuk menyalakan ulang gambar ico energi

Iată cum vor fi distribuite monedele:
  • Publicat: 80% din monede vor fi vândute la ICO
  • Echipa: 12% vor fi economisiți de echipa în structura de blocare pentru echipa de stimulare
  • Consilier: 5% va fi acordat consilierului în structura de blocare
  • Bounty: 3% vor fi acordate pentru programul Bounty
La fiecare eliberare token :
  • 30% vor fi utilizate pentru achiziția de date, dezvoltare, marketing și alte nevoi ale companiei.
  • 50% va fi alocată pentru a achiziționa alte companii, nevoile de brevete și cerințele IP
  • 10% vor fi alocate partenerilor externi, dacă este necesar
  • 10% vor fi redistribuite titularilor de RED MegaWatt Token (picătură de aer) proporțional cu participațiile lor în Tokenul RED MegaWatt.
Vor fi disponibile și publicate numai la https://restartenergy.io Adresa va fi oferită pe baza informațiilor de bază Know Your Client.


Care este simbolul acestei platforme:

Red MW (MWAT) Acestea reprezintă primul simbol care suportă o capacitate reală de stocare a energiei de 1 MWh. La începutul sarcinii utile va fi de 0,11 kWh din marcajul roșu megawatt. Cantitatea de energie în timp va crește, acest simbol va fi energia acumulatorului, pentru a acumula și a stoca energia. Marcatorul roșu MW va acționa ca o baterie, va colecta un număr de producători de transfer de energie și furnizori de surse de energie regenerabile în schimbul accesului la platforma roșie.

În afară de toate aceste capacități, titularul de jetoane are o franciză foarte interesantă, care este franciza RED, care este o oportunitate exclusivă de afaceri disponibilă deținătorilor de titularii MWAT. Idei inovatoare, testate și care funcționează deja în UE. Permițând titularilor de MWAT să creeze și să gestioneze energia propriei dvs. afaceri cu amănuntul, ele combină blocade descentralizate cu principiul pieței libere.

ETH: 0x0bF3d407cF25D98886d707d2355E7Cd00191c142


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

AIRSAVE TRAVEL –Is a Decentralized Social Saving App To Earn Vacations (Crypto Rewards).

http://www.airsavetravel.com Airsave Travel is a decentralized application ( DApp ) that will be built in 2018. It is a one-click t...